Feixisme | Agressió feixista contra un veterà militant obrer

Comparteix-ho

El passat 9 de maig, en finalitzar la manifestació durant la jornada de vaga del sector educatiu  a Sevilla, es va produir una agressió feixista contra un company de Corriente Roja Sevilla pel simple fet de portar una bandera republicana. Es dóna la circumstància que a més l’agressor és una persona jove i el nostre company un veterà lluitador. Desitgem una ràpida recuperació al nostre company.

No tolerem cap agressió feixista i cridem a totes les organitzacions, sindicats i moviments a defensar unitàriament els nostres espais. En moments de crisi social el feixisme sempre va atacar als lluitadors, pretenent crear por i acovardir la lluita que el poble treballador i els estudiants duem a terme pels nostres drets. Sabem que els atacs feixistes es repetiran més vegades i sempre atacant als que lluiten i els més oprimits. Deixem clar que no farem ni un pas enrere abans les agressions als que lluitem.

Publicat a Andalusia, Articles