Estudiants | Davant la detenció de 3 companyes del moviment estudiantil

Comparteix-ho

Manifestació estudiantil a Sevilla – 2016

Per Estudiants de Corrent Roig

El passat 8 de maig van ser detingudes tres activistes del moviment estudiantil, militants del SEPC, i una d’elles també d’Arran. Segons el Departament d’Interior les detencions s’han fet en el context de les accions que van tenir lloc durant la vaga estudiantil universitària del 2 de març. Tot i això sabem que aquestes no s’han dut a terme en aquest moment per casualitat sinó amb l’objectiu de frenar les properes mobilitzacions convocades en l’àmbit estudiantil.

Davant d’aquests fets, des de Corrent Roig donem tot el nostre suport i la nostra solidaritat a les tres companyes detingudes. Denunciem, també, el procés repressiu contra estudiants que no té altre objectiu que el d’atacar la lluita social contra la privatització i la precarietat de les universitats públiques.

És per això que cridem a lluitar contra la repressió, a totes les estudiants, docents i treballadors/es; cridem també a donar suport a les mobilitzacions per exigir la seva llibertat sense càrrecs.

Aprofitem també per exigir una vegada més, l’absolució de totes les companyes encausades per lluitar com és el cas repressiu de 27 i més a la UAB, les jornaleres andaluses que tenen penes de presó i fiances desorbitades, el company Alfon que segueix a presó i moltes altres activistes i treballadores que dia a dia defensen els drets de la classe treballadora organitzant-se i lluitant. Un bon  moment per a defensar totes les nostres companyes i mostrar la solidaritat és la manifestació del 27 de maig convocada per les Marxes de la Dignitat, una plataforma unitària de la qual una de les seves consignes centrals és l’amnistia total per a totes les preses i detingudes.

LLIBERTAT PER LES 4 COMPANYES DETINGUDES!

PROU REPRESSIÓ A LES QUE LLUITEN!

 

Publicat a Articles, Comunicats, Moviment estudiantil