Estudiants | L’assemblea de ciències, biociències i enginyeria de la UAB amb les Marxes de la Dignitat

Comparteix-ho

 

Des de l’assemblea de ciències, biociències i enginyeria de la UAB creiem que és de rigor donar suport a les Marxes de la Dignitat el 27 de maig a Madrid. Pensem que plataformes unitàries com aquesta són indispensables per enfortir la lluita de la classe obrera i aconseguir fer front als atacs de les grans empreses i bancs com Inditex, l’oligopoli energètic, el Banc Mundial, el Fons Monetari Internacional, el Santander, BBVA, la Caixa, Bankia, etc. Així com també als governs que estan sota el control d’aquests bancs i empreses.

Les Marxes de la Dignitat aglutinen les lluites de més de 50 organitzacions, entre les quals hi ha sindicats, partits, assemblees de barri i veïnals, ateneus populars, associacions… Com a assemblea d’estudiants ens sumem a aquesta plataforma unitària amb les reivindicacions pròpies del moviment estudiantil com són la derogació total de la LOMCE i el 3+2 i la rebaixa de taxes a les universitats per una educació pública, gratuïta i de qualitat! A més, conscients de la necessitat d’unificar totes les lluites de la classe obrera, fem pròpies les demandes de les Marxes de la Dignitat que s’engloben dins del lema “Pa, Treball, Sostre, Dignitat”.

Pensem que és important teixir xarxes i estructures de poder popular que construeixin les lluites i és essencial fer actes com el del dia 27 per tal de fer-les visibles i així generar debat entre les masses de la població despolititzada.

Per totes aquestes raons us convidem a totes a anar aquest 27-M a Madrid o a fer qualsevol tipus d’acte de suport, per exemple a través de les xarxes socials. I també us animem a organitzar-vos amb la gent de les Marxes de la Dignitat per continuar la lluita després d’aquest 27 de maig.

Publicat a Articles, Comunicats, Moviment estudiantil