Feixisme | Refusem l’agressió feixista al Guinardó (Barcelona)

Comparteix-ho

Durant les darreres setmanes han aparegut nombroses pintades racistes i feixistes al barri del Guinardó, a Barcelona. Per això, l’Assemblea de Joves del barri va sortir a tapar-les i a respondre realitzant pintades contra el feixisme i la discriminació existent al barri. Una parella ultradretana que els va veure va començar a increpar-los. Tot i que els companys van evitar el conflicte, un d’ells es va dirigir amb insults homòfobs cap al company Roger Serrano i Ballester, i el va agredir amb un casc de moto produint-li una fractura nasal, que ha requerit una intervenció quirúrgica, i diversos hematomes.

Els agressors estan identificats. Entenem que les agressions no poden quedar sense resposta, impunes. Ahir els hi va succeir a ells, i demà a qualsevol altra persona. Per això, estem obligats a respondre de manera solidària i col·lectiva. Des de ja mateix, està en marxa aquesta resposta, involucrant a nombrosos activistes pertanyents a diversos moviments, sindicats i col·lectius. Els carrers són i seran nostres!

Per una Barcelona buida de racisme. D’aquí o d’enfora, la mateixa classe obrera!

 

Publicat a Articles, Catalunya, Comunicats