Comunicat | Davant les detencions als regidors de la CUP de Reus i la repressió al cos docent del l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca

Comparteix-ho

Els Regidors de la CUP de Reus Marta Llorens i Oriol Ciurana

 

PER LES LLIBERTATS I CONTRA LA REPRESSIÓ. SOLIDARITAT AMB ELS REGIDORS DE LA CUP DE REUS I ELS DOCENTS DE SANT ANDREU DE LA BARCA CITATS PER LA FISCALIA

Davant les detencions dels regidors de la CUP de Reus Marta Llorens i Oriol Ciurana, encausats per l’1-O, i de les citacions a declarar davant la Guàrdia Civil de 13 docents de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca (el director i dotze professors/es) per un suposat delicte d’odi, des de Corrent Roig declarem:

  • Tot el nostre suport als regidors de la CUP de Reus encausats injustament per defensar els drets i les llibertats del poble de Catalunya.
  • La nostra solidaritat i suport als docents de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca, injustament assenyalats per un suposat delicte d’odi, injustament acusats d’adoctrinament i greument represaliats per un poder que no vol persones crítiques, actives i reivindicatives sinó persones dòcils, submises i obedients.
  • La base de tota societat democràtica es troba en el foment d’una educació crítica i activa, en el conreu d’un pensament crític que anul·li tot dogmatisme i control repressor. És per això que considerem del tot intolerable l’atac que està patint l’escola catalana en general i els docents de Sant Andreu de la Barca en particular.
  • El nostre rebuig frontal a l’article 155 de l’antidemocràtica Constitució de 1978 el desenvolupament del qual està portant una repressió ferotge i intolerable contra càrrecs polítics, docents i tota aquella persona que alça la seva veu contra la injusta situació que viu avui Catalunya, sotmesa a l’arbitrarietat d’un poder polític que impedeix la seva justa autodeterminació.
  • Finalment, fem una crida a tota la classe treballadora i al poble de Catalunya a resistir aquesta injusta situació i a oposar – se a totes aquestes mesures així com a seguir lluitant per l’autodeterminació. És per això que cridem a donar suport a totes les iniciatives (concentracions, manifestacions, recollida de signatures…) que es convoquin per recolzar a les persones injustament represaliades pels fets esmentats més amunt.

 

PROU REPRESSIÓ A L@S QUE LLUITEN!

FORA L’ARTICLE 155 DE L’ANTIDEMOCRÀTICA CONSTITUCIÓ DEL 78!

CONTINUEM LLUITANT PER L’AUTODETERMINACIÓ!

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA I EL POBLE DE CATALUNYA!

 

Corrent Roig, 28 de Desembre de 2017

Publicat a Comunicats