Comunicat | No a la persecució de Sebastián Romero!

Comparteix-ho

Escrit el 20 de Desembre Per Corriente Roja

Des de Corriente Roja, secció a l’Estat Espanyol de la Lliga Internacional dels Treballadors Quarta Internacional (LIT-QI), volem expressar el nostre total rebuig a la persecució de tots els lluitadors socials que van ser detinguts en les protestes contra les reformes del govern Macri, així com del nostre company Sebastián Romero, delegat de la fàbrica General Motors a Rosario i militant del PSTU i de la LIT-QI.

Centenars de milers de treballadors, moviments socials i estudiantils es van mobilitzar contra la reforma previsional, en una jornada històrica contra les mesures d’ajust i austeritat del govern Macri. Una mobilització on la mateixa policia que va reprimir salvatgement, ha decidit fer una caça de bruixes contra els qui resistien la repressió a la plaça dels dos congressos, per a desviar la vista dels atropellaments i les barbaritats que van protagonitzar les forces repressives amb una repressió que fins I tot impedia sortir de la plaça. El balanç és de més de 50 detinguts, centenars de companys ferits amb gasos, bales de goma, altres ferits amb bales de plom a punt de dessagnar-se i fins i tot un company que va arribar a perdre un ull.

Rebutgem l’ordre de detenció i el linxament polític i mediàtic, en el marc d’una campanya de fustigació contra els lluitadors socials, on se’ns acusa de “violents”, també denunciem la fustigació i persecució tant al PSTU com al company Sebastián, que simplement apareixia llançant un foc d’artifici de venda lliure com els que sempre formen part de les mobilitzacions.

El nostre màxim suport i solidaritat als companys que romanen detinguts, així com de Sebastián i el PSTU. Exigim la seva immediata posada en llibertat i explicacions sobre la desproporcionada càrrega policial.

Violència és la Reforma provisional i l’ajust de Macri!

Llibertat detingudes per lluitar!

Fora Macri! Fora Bullrich!

Publicat a Comunicats