Moviment Obrer | Els treballadors han guanyat: readmissió i aturada dels acomiadaments a Titanlux

Comparteix-ho

Escrit per Corrent Roig

Després de setmanes de vagues parcials i de quatre dies de vaga indefinida, els treballadors de Titanlux han guanyat la batalla, aconseguint la readmissió dels companys acomiadats i el compromís de l’empresa de no fer cap més “acomiadament “objectiu” en un període de dos anys i tres mesos.

És el triomf d’una lluita que ha estat exemple de democràcia obrera i combativitat. Els treballadors de Titanlux han guanyat i, amb ells, hem guanyat tota la classe treballadora. La seva victòria és el gran exemple de que lluitar serveix per a conquerir i defensar els nostres drets i que no hi ha altre camí. Ara caldrà no abaixar la guàrdia i estar atents per defensar el compliment de l’acord .
Felicitem de tot cor als companys i companyes que han protagonitzat una lluita que hem sentit com nostra.

Reproduïm el comunicat del Co.bas, el sindicat majoritari al comitè d’empresa i el que ha estat al front de la lluita.

Publicat a Articles, Catalunya, Comunicats, Estat Espanyol