Estat Espanyol | Recolzar les lluites, preparar la Marxa a Madrid

Comparteix-ho

Escrit per Corrent Roig

Des de Corrent Roig, recolzem la proposta del Bloc Combatiu de Classe a les Marxes de la Dignitat, perquè juntament amb els treballadors/es en lluita, amb el moviment feminista, amb les i els estudiants, amb les i els pensionistes, amb els que lluites contra els desnonaments, etcètera, comencem a preparar, territori a territori, les condicions que facin possible la convocatòria d’una JORNADA ESTATAL DE LLUITA el 24 de Març, confluint en l’acció amb la iniciativa de la Marea Bàsica contra l’Atur i la Precarietat.

La Marxa contra l’atur i la precarietat, que es reuneix a nivell estatal durant aquets dies, està convocada per iniciar-se el 10 de març i arribar a Madrid el 24. Aquesta iniciativa permet unificar a la pràctica les diverses lluites existents i les que poden i han de sorgir en el pròxim període immediat. La lluita de “cadascú per el seu” pot i ha de confluir en aquesta marxa, per el de tots i totes, en defensa d’aquestes reivindicacions bàsiques.

Potenciar des de ja la Marxa i la seva preparació comença, segons el nostre criteri, per donar el recolzament a les lluites que estan en curs, la dels companys/es de Titanlux, les jornaleres de la Vega sevillana, la del 112, les companyes de Intress… com ha de ser part d’aquesta preparació, i de forma destacada, la jornada mundial de lluita del 8 de Març, el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Aquest és avui el camí concret per posar les lluites en el centre de la situació, revertir l’actual situació i fer fora al Govern i a tots els governs de la Troika que vinguin.

Publicat a Comunicats, Estat Espanyol