Solidaritat amb els treballadors de Titanlux!

Comparteix-ho

Ni un acomiadament més!

Reincorporació ja dels acomiadats!

Els treballadors de l’empresa de pintures Titanlux, empresa líderdel sector de fabricants de pintures, han començat un procés de vagues parcials de dues hores per línia des del dia 21/11/17, cada dimarts i dijous, fins a final d’any, contra els acomiadaments.

L’empresa ja porta acomiadats 70 treballadors i té previst acomiadar fins al 33% de la plantilla. Acomiadaments individuals i no col·lectius per així no justificar-los ni negociar amb el comitè d’empresa. El motiu dels acomiadaments no són problemes de producció o de vendes; de fet, l’empresa va declarar l’últim any beneficis de 2,3 milions d’euros. Els acomiadaments venen forçats per les pèrdues milionàries dels amos de l’empresa a conseqüència d’una inversió especulativa fallida en negocis que no tenen res a veure amb Titanlux.

Des de Corrent Roig donem tota la nostra solidaritat als companys i, des de la nostra participació a plataforma de solidaritat creada, ens comprometem en la defensa dels llocs de treball.

Com diuen els companys: “No ens sembla gens just que els treballadors paguem, en forma d’acomiadaments, problemes econòmics aliens a la marxa de l’empresa. No estem d’acord en què s’externalitzin les activitats productives pròpies a altres empreses que funcionen amb salaris i condicions precàries. No acceptem que s’acomiadin treballadors per reduir els costos salarials mentre la direcció i els alts càrrecs eludeixen la seva obligació legal de declarar en els balanços els alts salaris que cobren. No acceptem que hi hagi treballadors que “sobren”, mentre se’ns sobrecarrega de treball amb cada nou acomiadament. No tolerem que es neguin abordar de forma seriosa i rigorosa els plans de viabilitat de l’Empresa amb els representants dels treballadors.

És per tots aquests motius que els treballadors hem decidit, en assemblea, convocar un calendari de vagues i mobilitzacions, que no cessarà fins aconseguir que no hi hagi ni un sol acomiadament més; que es readmetin tots els treballadors acomiadats i que es busquin mesures alternatives per solucionar un problema que els treballadors no hem creat”

SOLIDARITAT AMB ELS TREBALLADORS DE TITANLUX!

http://trabajadoresdetitan.blogspot.com.es/

 

Barcelona, 24 de noviembre de 2017

Publicat a Articles